Over ons - Fuego Fireworks
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-2.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Over ons

Over ons

Kwaliteit, creativiteit, innovatie, passie en veiligheid zijn de kernwoorden van onze organisatie waarbij wij groot zijn in klein blijven.

Fuego-Fireworks is in 2009 opgericht door Jasper en Cecile Borsboom, die beiden al meer dan tien jaar werkzaam zijn in de pyrotechnische branche. Sinds 2018 is Fuego-Fireworks een gespecialiseerd erkend vuurwerkbedrijf met alle benodigde opslagfaciliteiten, vergunningen en verzekeringen.

Om onze kwaliteit, creativiteit en veiligheid te kunnen waarborgen wordt er continue geïnvesteerd in kennis en de in ontwikkeling en innovatie van nieuwe producten op vuurwerkgebied, zoals vuurwerkhouders, vuurwerkletters, vlamschalen etc. Hierdoor kunnen wij onze shows zo efficiënt mogelijk opbouwen en het beste eindresultaat garanderen voor uw spectaculaire vuurwerkshow.

Wij werken met ervaren gecertificeerde medewerkers bij wie een flinke dosis kennis op ieder gewenst vlak aanwezig is. Daarnaast werken wij met de beste leveranciers en hun kwalitatief hoogstaande producten.

Wij gebruiken uitsluitend moderne, gecertificeerde en computergestuurde apparatuur en hoogwaardige vuurwerkeffecten welke waterdicht zijn geproduceerd. Hierdoor kan uw evenement nagenoeg altijd doorgaan, weer of geen weer.

 

Meet the professionals in Fireworks!

Wie zijn wij?

Jasper Borsboom
Creative director – Showdesigner

Jasper is het creatieve brein binnen Fuego-Fireworks. Buiten dat hij werkzaam is als pyrotechnicus, programmeur en show-designer, bedenkt en ontwikkelt hij efficiënte vuurwerk gerelateerde middelen om de shows zo snel, veilig en creatief mogelijk te kunnen uitvoeren. Geen dag is hetzelfde voor Jasper, de afwisseling binnen zijn vakgebied zorgt voor extra stimulans om het beste uit zijn werk te halen en zichzelf te blijven ontwikkelen. Door zijn kennis, ervaring, creativiteit en nauwkeurigheid toe te passen in de praktijk zorgt Jasper keer op keer voor een adembenemend en uniek eindresultaat waar nog lang over nagepraat zal worden.

Waar komt deze passie vandaan?

Jasper was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in vuurwerk, speciale effecten en elektronische muziek. Op 10 jarige leeftijd kwam hij al in contact met een professioneel vuurwerkbedrijf. De eerste show die Jasper bij mocht wonen was een vuurwerkshow welke synchroon op muziek werd ontstoken, tijdens deze show ontstond zijn passie voor het vak en wist hij; ík word later vuurwerkspecialist!

In de jaren die volgden heeft Jasper werkervaring opgedaan in de praktijk en de branche uitvoerig bestudeerd. Hij beschikt inmiddels over onschatbaar veel kennis en informatie, hij kent de branche werkelijk als geen ander. Jasper heeft een groot internationaal netwerk opgebouwd bestaande uit verscheidene evenementen organisatoren, leveranciers, fabrikanten, afnemers, artiesten en collega bedrijven. Jasper is dan ook voor velen een bekende naam binnen de vuurwerkbranche.

Zijn precisie en creativiteit zorgen keer op keer voor een spetterend en vooral uniek eindresultaat waarbij hij de wensen en behoeften van de opdrachtgever geen seconde uit het oog verliest.

 

Cecile Borsboom
Managing Director – Pyrotechnician

Cecile kwam evenals haar broer al op jonge leeftijd in aanraking met pyrotechniek. Jasper deelde altijd zijn ervaringen met zijn zus en betrok haar op jonge leeftijd ook al in de uitvoering van shows.

Cecile is 9 jaar werkzaam geweest als officemanager bij een vuurwerkbedrijf waarbij ze verantwoordelijk was voor de voorbereidingen van vuurwerkshows, personeel en (internationale) transport planningen, inkoop, boekhouding en vergunningaanvragen. Cecile weet als geen ander hoe een gestructureerde bedrijfsvoering eruit hoort te zien.

Cecile haalt niet enkel voldoening uit het voorbereiden van shows en het aanvragen van vergunningen, ze is ook erg geïnteresseerd in de juridische kant van de pyrotechniek waarin ze al meer dan 10 jaar specialistische vakkennis heeft opgebouwd omtrent het vuurwerkbesluit en alle overige wet- en regelgevingen die van toepassing zijn binnen onze branche. Omdat Cecile continue haar juridische kennis toepast in de backoffice, maar ook in het werkveld als zijnde pyrotechnicus, maakt dat haar een zeer vakbekwaam persoon.

Jasper en Cecile hebben door hun samenwerking en bijzondere band meer dan 20 jaar ervaring binnen de branche waarbij ze in staat zijn geweest om een zeer sterke en solide fundering zijn binnen de bedrijfsvoering van Fuego-Fireworks. Deze unieke mix tussen broer en zus zijn daarom ook verantwoordelijk voor het groeiende succes van Fuego-Fireworks!

Verder bestaat het team van Fuego-Fireworks uit oa IPAF gecertificeerde Riggers, theatertechnici en KIWA gecertificeerde pyrotechnici, deze opleiding wordt iedere 3 jaar herhaalt om zo maximaal op de hoogte te blijven van veranderingen in regelgeving binnen het vuurwerkbesluit.

Partners en leveranciers

Fuego-Fireworks vindthet belangrijk om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Vanwege de ruime keuze en snelle ontwikkeling van met name SFX apparatuur werken wij nauw samen met verschillende leveranciers en collega-bedrijven om zo te kunnen beschikken over de nieuwste apparatuur voor uw vuurwerkevenement.

Hieronder vind u een greep uit onze leveranciers en partners.

 

Productleveranciers

Fuego-Fireworks gebruikt producten van onderstaande importeurs/fabrikanten:

 

Werkwijze

Hieronder vindt u onze werkwijze, waarmee u een goed beeld krijgt van de stappen die er genomen moeten worden voor het realiseren van uw vuurwerkevenement.

 

Stap 1 – Klantcontact
Wij vernemen graag uw wensen en zullen ervoor gaan zorgen dat de realisatie van uw vuurwerkspektakel zo soepel mogelijk verloopt.

Stap 2 – Budgetbepaling
Ieder evenement heeft zijn budget, een bepalende factor voor de omvang van uw show. Voor ieder budget kunnen wij een passend advies gevenover de mogelijkheden van uw vuurwerkshow.

Stap 3 – Locatiebezoek
Na de budget bepaling bezoeken wij vrijblijvend de locatie om de beste opstellingen te bepalen en de veiligheidsafstanden na te meten, zodat we de juiste effectkeuzes daaraan kunnen koppelen. Op deze wijze halen we samen met u het maximale uit uw evenement.

Stap 4 – Vuurwerkvergunning
Met de mogelijkheden die de locatie biedt kunnen wij voor u de benodigde vergunningen aanvragen, dit doen wij bij de betreffende Omgevingsdienst waar uw evenement plaatsvindt. U heeft hier geen omkijken naar.

Stap 5 – Showdesign
Aan de hand van uw wensen, budget en locatie wordt er een show op maat voor u ontworpen. Wij beschikken over alle benodigde software om de setup in te tekenen en de vuurwerkshow en/of speciale effecten te programmeren. Voor grotere shows kunnen wij indien gewenstde show voorafvolledig gevisualiseerd aan u laten zien.

Stap 6 – Opbouwen op locatie
Het team van Fuego-Fireworks komt voor iedere show goed voorbereid op locatie met alle specifiek voor uw evenement afgestemde apparatuur en producten. Veelal is het team van Fuego-Fireworks met meerdere personen op locatie waarbij iedereen beschikt over de benodigde certificaten om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, denk hierbij aan hoogwerker certificaat, vuurwerkcertificaat, BHVetc.

Stap 7 – Afschieten van de show
Uw show is opgebouwd en er is getest of alle hardware naar behoren functioneert. Met onze geavanceerde computergestuurde schietsystemen en ervaren operators zorgen wij ervoordat uw show op de gewenste manier wordt afgeschoten om zo het hoogtepunt van uw evenement te vormen!

Stap 8 – Oplevering locatie.
Nadat de show is afgelopen zorgt het team van Fuego-Fireworks ervoor dat alles weer wordt afgebroken en dat het terrein achtergelaten wordt zoals wij het hebben aangetroffen. Slechts bij gebruik van confetti en streamers dient de opdrachtgever er zelf voor zorg te dragen dat dit wordt opgeruimd.

Stap 9 – Facturatie en evaluatie.
Nadat de show is uitgevoerd en alles weer netjes is opgeruimd zal de factuur worden opgemaakt en verstuurd. Fuego-Fireworks zal altijd de show met de opdrachtgever nabespreken en evalueren.

Wilt u een vuurwerkshow organiseren of wenst u meer informatie?