Speciale effecten - Fuego Fireworks
356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-356,bridge-core-2.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Speciale effecten

Speciale effecten

Speciale effecten voor uw evenement!

Speciale effecten worden steeds meer toegepast bij binnen- en buitenevenementen om het evenement nog spectaculairder te maken. Zeker in combinatie met vuurwerk zijn speciale effecten niet meer weg te denken bij uw evenement. Of het nu gaat om vlammenwerpers, rook- of bubble-effecten, of juist om confetti of streamers om de feestvreugde te vergroten, bij Fuego-Fireworks zijn de mogelijkheden met speciale effecten nagenoeg eindeloos. Bekijk hieronder de vele verschillende speciale effecten die wij kunnen aanbieden. Speciale effecten zijn altijd te combineren met binnen- en buitenvuurwerk voor elke gelegenheid!

Behoefte aan meer informatie over speciale effecten? Bel gerust!

Sparkle machine

De Sparkular is tegenwoordig niet meer weg te denken wanneer het gaat om special effect machines. Het wordt ook wel ‘koud vuurwerk’ genoemd. De Sparkular is de eerste koud vuurwerk machine welke zowel manueel als DMX aangestuurd kan worden. Voor álle Sparkulars is géén vergunning nodig!

sparkular

Sparkular Mini

De Sparkular Mini is de kleine versie van de gewonesparkular. De SparkularMini heeft een regelbare fonteinhoogte van 1 tot 2,5 meter.

De Sparkular Mini is geschikt voor gebruik op bruiloften, partijen en bedrijfsevenementen, maar ook op grote evenementen.

1. Sparkular

Sparkular

De Sparkular heeft een regelbare fonteinhoogte van 1,5 tot5 meter.

De Sparkular is geschikt voor gebruik op bruiloften, partijen en bedrijfsevenementen maar is ook niet meer weg te denken uit het brede scala van speciale effectenop grote evenementen.

Sparkular tripple

Sparkular TRIPLE

De Sparkular TRIPLE is een 3-weg fontein met één verticale output en twee outputs op 25°. Elke fonteinkan individueel aangestuurd worden met een regelbare fonteinhoogte van 1,5 tot 5 meter.

De Sparkular TRIPLE is geschikt voor gebruik op bruiloften, partijen en bedrijfsevenementen, maar ook op grote evenementen.

24541105097_8ac51b339c_b

Sparkular FALL

De Sparkular FALL is een hangend ‘zilveren waterval’ effectapparaat voor binnen- en buitengebruik. De SparkularFall creëert een watervaleffect van 2 tot 7 meter hoogte. De Sparkular FALL is geschikt voor het gebruik op bruiloften, partijen en bedrijfsevenementen, maar ook op grote evenementen.

Sparkular 2

Sparkular Cyclone

De Sparkular Cyclone is een gloednieuw product van Showven. Een geweldige koud vuurwerk machine welke een regelbare fonteinhoogte heeft tot wel 10 meter. De Sparkular Cyclone is volledig waterdicht en daardoor uitermate geschikt voor gebruik in de open lucht.

De Sparkular Cyclone is niet meer weg te denken uit de special effects industrie en is uitermate geschikt voor grote shows, festivals, concerten en andere grote binnen- en buitenevenementen. Ook voor de Sparkular Cyclone is géénvergunning nodig.

Vlammen

4. Stageflame

Stage flame

De MAGIC FX Stage Flame is een veilig en professioneel vlamsysteem. De Stage Flame kan aangesloten worden op een externe gasfles of op een aerosol waardoor de stage flame op elke locatie gebruikt kan worden. De Stage Flame kan drie verschillende soorten vlammen genereren: flame balls, flames en big flames. De vlamhoogte is variabel en gaat tot maximaal 6 meter.

IMG_8229

G-Flame

De G-Flame is een compacte machine en kan worden aangesloten op o.a.aerosols, propaan of vloeibaar gas. Hierdoor is de G-Flame geschikt voor gebruik op nagenoeg iedere locatie. De vlam hoogte varieert van 2 tot 6 meter.

5. GX2 flame

GX-2 Flame

De Explo GX-2 Flame is een compacte, lichtgewicht machine met vele opties. Deze machine kan worden aangesloten op oa. Aerosols, propaan of vloeibaar gas of Isopar. Hierdoor is de GX-2 geschikt voor gebruik op nagenoeg iedere locatie. Door het gebruik van verschillende nozzles kunnen er maar liefst 7 verschillende soorten vlammen met deze machine gecreëerd worden waarbij de vlamhoogte varieert tussen de 2 en 7 meter.

6. X2 Waveflame

X2 Wave Flamer

De Explo X2 Wave Flamer is een spectaculaire vlam machine welke zeer snelle en nauwkeurige vlammen kan genereren in maar liefst 15 verschillende graden hoeken met een vlam hoogte tot wel 12 meter. Door de snel bewegende kop kunnen er spectaculaire beelden worden gecreëerd of kunnen de vlammen zelfs een zwaaiende beweging maken. De X2 Wave Flamergebruikt een vloeibare brandstof (Isopar of Isopropanol) en is op veel verschillende manieren inzetbaar.

IMG_7207

Flamaniac

De MAXIC FX Flamaniac kan smalle lange vloeistofvlammen in vijf verschillende richtingen schieten met een hoogte van wel 6 meter. Door het gebruik van speciale vloeistof kan de vlam kleur worden aangepast aan uw wensen. De Flamaniac vloeistof is verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje en rood.

8. Powerflame

X2 Power Flame

De Explo X2 Power Flameis een spectaculair apparaat dat steekvlammen kan produceren van wel 20 meter hoog. De X2 Power Flame genereert de vlammen d.m.v. een mengsel van LPG en stikstof en is enkel geschikt voor outdoor gebruik.

24541105097_8ac51b339c_b

Vlamschaal

Een vlamschaal heeft een hoge decoratieve waarde en wordt veelal gebruikt om sfeer te creëren. De vlamschaal kan dan ook zowel binnen als buiten op vele manieren worden toegepast. Fuego-Fireworks biedt vlamschalen aan in diverse formaten. Een vlamschaal kan worden voorzien van verschillende brandstoffen, waaronder een klassiek houtvuur, brandende vuurpasta of gas.

Co2

Special effects

CO2 Jet

De MAGIC FX CO2Jet is een eenvoudig te gebruiken apparaat welke grote sissende witte rookpluimen genereert. De rookpluim uit een CO2 Jet komt tot ongeveer 8 meter, de grootte van de rookpluim is afhankelijk van de luchtvochtigheid. De rookpluim is net zo snel weer opgelost als hij is verschenen.

CO2_Gun

CO2 gun

De CO2 Gun is een populair CO2 effectapparaat dat erg geliefd is onder DJ’s en andere acts omdat de CO2 Gun direct wordt bediend door de persoon die hem vasthoudt. De CO2 Gun genereert een grote witte sissende rookpluim die tot wel 8 meter ver kan komen.

Co2 cannon Cryogenic special effects company

CO2 Wave Jet

De Explo CO2 Wave Jet wordt door middel van DMX aangestuurd en heeft een beweegbare kop waardoor de grote witte rookpluim kan bewegen van -90° tot +90°. De CO2 Wave Jet genereert een tot 10 meter lange luid sissende witte rookpluim.

Wilt u een vuurwerkshow organiseren of wenst u meer informatie?