Fuego Fireworks - De specialist in vuurwerkshows op maat
351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-351,bridge-core-2.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Vuurwerkshows

Vuurwerkshows

Wij verzorgen complete vuurwerkshows inclusief vergunningen!

Fuego-Fireworks staat voor exclusiviteit, kwaliteit en veiligheid in de shows die wij verzorgen. Daarom zeggen wij: Meet the Professionals in Fireworks!

Alle vuurwerkshows worden compleet door ons verzorgd, inclusief het aanvragen van een vergunning of melding t.b.v. de ontbranding van het vuurwerk voor uw evenement. Wij bouwen de show volgens vooraf vastgestelde plannen en leveren de locatie uiteraard na de show schoon op. Hieronder ziet u diverse mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Onder de kop ‘Vuurwerkvergunning’ onderaan deze pagina vindt u meer informatie.

* Alleen in Nederland

IMG_9709

Pyromusical

Fuego-Fireworks is gespecialiseerd in het ontwerpen en programmeren van Pyromusicals: vuurwerkshows in combinatie met speciale effecten, geheel gesynchroniseerd op muziek. Door vuurwerk in combinatie met muziek te gebruiken ontstaat er een extra dimensie aan de beleving van de show. Wanneer de timing en de uitwerking van het vuurwerkeffect overeenkomt met de emotionele beleving van de muziek creëert deze combinatie een magische ervaring waarbij de show een gigantische meerwaarde krijgt ten opzichte van een show zonder muziek.

Pyromusicals zijn zowel binnen als buiten te realiseren waarbij combinaties van vuurwerk en speciale effecten zoals vlammen, CO2 effecten, bubbles, sneeuw, rook, confetti en streamers bijdragen aan de ultieme beleving van uw show.

Door ons grote netwerk van leveranciers werken wij enkel met CE goedgekeurd vuurwerk. Door gebruik te maken van verschillende types vuurwerk kan er al een show gerealiseerd worden wanneer er een veiligheidsafstand tot publiek is vanaf 5 meter. Hierdoor is een show op bijna elke locatie mogelijk.

Uiteraard zullen alle veiligheidsnormen door onze uiterst ervaren medewerkers in acht genomen worden om de veiligheid van uw gasten te waarborgen.

4. Indoor

Indoor vuurwerk

Binnenvuurwerk is altijd een succes!

Evenementen worden tegenwoordig steeds spectaculairder door het gebruik van allerlei theatereffecten. U ziet regelmatig in de media dat vuurwerk binnen gebruikt wordt.

Fuego-Fireworks heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van indoor effecten, ook wel PSE genoemd (Pyrotechnische Speciale Effecten). Dit zijn effecten die (ook buiten) ontstoken kunnen worden bij geringe publieksafstanden.

Wij werken met fonteinen variërend van 1 tot 21 meter in diverse kleuren, hoogtes en tijdsduur. Comets en Mines in verschillende diameters, kleuren en effecten. Line Rockets die wij kriskras laag over het publiek kunnen schieten.

Concussions (extreme knallen) en Loud reports van verschillende geluidsniveaus en Canon Simulators die een imitatie geven van een kanonschot.

Sparkler flashen lichtflitsen in diverse kleuren. Al deze effecten kunnen vanuit elke positie of hoogte op verschillende tijdsmomenten tot ontbranding worden gebracht. Lichtflitsen, watervallen, extreme knallen kunnen los of synchroon op muziek tot een waar spektakel gecombineerd worden afgevuurd. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om de special effects show voorafgaand driedimensionaal aan u te presenteren. Alle door ons gebruikte indoor vuurwerk artikelen zijn kwalitatief hoogwaardig en geven een geringe hoeveelheid rook. Maak ons uw wensen kenbaar en wij zullen met onze ervaring en deskundigheid in samenwerking met u een geweldige show neerzetten.

5. Outdoor

Outdoor vuurwerk

Vuurwerkshows zijn bijna op iedere locatie mogelijk. Al voor €750,- excl. BTW verzorgt Fuego-Fireworks een complete show waarbij ook de vuurwerkvergunningen door ons worden geregeld. Een outdoor  vuurwerkshow is al mogelijk met een veiligheidsafstand van 15 meter.

Fuego-Fireworks onderscheidt zich met haar de shows door altijd een exclusief design te maken, passend binnen uw wensen en mogelijkheden.

Wij realiseren onze shows met een groep enthousiaste, ervaren en gecertificeerde pyrotechnici die te allen tijde de veiligheid van u en uw bezoekers hoog in het vaandel hebben staan.

Voor het afsteken van vuurwerk gelden in Nederland verschillende veiligheidsafstanden die afhankelijk zijn van het type vuurwerk en het kaliber daarvan.

Alle shows van Fuego-Fireworks worden elektronisch en computergestuurd ontstoken waarbij de mogelijk bestaat om het vuurwerk synchroon op de muziek te programmeren en af te vuren. Vuurwerkshows bij daglicht, geluidsarme shows, letters in verschillende maten en kleuren, alles is mogelijk bij Fuego-Fireworks!

Vuurwerk waterfall

Geluidsarm vuurwerk

Voor locaties waar normaal geen vuurwerk mogelijk is vanwege verstoring van de omgeving heeft Fuego-Fireworks een ruim assortiment aan geluidsarm vuurwerk in haar collectie.

Dit vuurwerk bevat géén knaleffecten.

Deze geluidsarme en ook diervriendelijke effecten zijn uitstekend geschikt om tot ontbranding te brengen op muziek. In combinatie met bijvoorbeeld vlammen is dit een geweldig spektakel!

Fuego-Fireworks heeft al vele geluidsarme vuurwerkshows ontworpen die volledig synchroon met muziek zijn ontstoken. Uiteraard kan Fuego-Fireworks uw geluidsarme vuurwerkshow verzorgen op muziek naar uw keuze.

Met de stille vuurwerkeffecten weet Fuego-Fireworks altijd een waar spektakel te maken waarbij u kunt denken aan effecten zoals Bengaals vuur in elke gewenste kleur, watervaleffecten, fonteinen van verschillende hoogtes en tijdsduur, maar ook vuurwerkeffecten die op een sierlijke manier tot wel 120 meter hoog gaan of juist vanaf de waterkant in het water worden geschoten wat een zeer bijzonder effect geeft.

Beschikt u niet over een ruime locatie? Ook hier is een vuurwerkshow mogelijk. Wij hebben de beschikking over een ruim assortiment aan vuurwerkeffecten welke op korte afstand tot het publiek geplaatst mogen worden. Een vuurwerkshow is dan al mogelijk op een afstand van 5 meter!

Bent u geïnteresseerd in een stille vuurwerkshow? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

vuurwerk-logo

Letters, logo’s & figuren

Vuurwerkletters of uw logo in vuurwerk!

Wilt u uw vuurwerkshow op een bepaalde manier personaliseren? Fuego-Fireworks verzorgt voor iedere gelegenheid vuurwerkletters of logo’s in allerlei soorten en maten, welke in de door u gewenste kleuren tot ontbranding worden gebracht.

 

De namen van het bruidspaar of een rood hart wat tot ontbranding wordt gebracht geven een bijzonder romantisch effect. Maar ook voor het bekendmaken van uw nieuwe bedrijfslogo of het uitbeelden van uw jubileumjaar zijn vuurwerkletters uiterst geschikt.

 

Vuurwerkletters, logo’s & figuren kunnen op vrijwel elke locatie ontbrand worden door de korte veiligheidsafstand. Uiteraard zijn alle nummers en letters mogelijk in diverse kleuren. Wilt u uw logo in vuurwerk laten zien aan uw werknemers en leveranciers? Deze maken wij voor u in elk gewenst formaat!

 

Heeft u wensen met betrekking tot het ontbranden van speciale figuren? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag. Meet the Professionals in Fireworks!

6. Bruiloftvuurwerk

Bruiloftvuurwerk

Vuurwerk op uw bruiloft, voor een onvergetelijke dag!

Een show op de mooiste dag van uw leven, die u en uw gasten voor altijd bij zal blijven!

Fuego-Fireworks verzorgt voor u een spectaculaire binnenkomer of juist een daverende afsluiter van uw trouwdag waarvan u en uw gasten nog lang zullen nagenieten.

 

Vuurwerk maakt uw bruiloft tot een sprookje!

Fuego-Fireworks denkt met u mee om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken! Voor uw bruiloft zijn er veel verschillende mogelijkheden: uw initialen in vuurwerkletters, of een perfecte vuurwerkshow op door uzelf gekozen muziek, bijna alles kan!

 

Wij komen vrijwel altijd vooraf de locatie bekijken zodat wij de vergunning voor het vuurwerk op uw bruiloft in één keer goed kunnen regelen. Ook kunnen we op deze manier samen bepalen wat de beste plek is voor u en uw gasten, u heeft het feest al in uw hoofd en wij hebben de kennis in huis om te kunnen aangeven hoe uw gasten optimaal en veilig kunnen genieten van de vuurwerkshow.

Laat ons u geheel vrijblijvend adviseren over de uitgebreide mogelijkheden.

Vuurwerkvergunning

Om in Nederland een vuurwerkshow af te mogen steken is een vuurwerkvergunning van de Omgevingsdienst nodig. Deze vuurwerkvergunning kan alleen worden aangevraagd door een gespecialiseerd vuurwerkbedrijf met een zogeheten toepassingsvergunning. Voor binnenvuurwerk en semiprofessionele vuurwerkshows is de wettelijke aanvraagtermijn minimaal twee weken. Voor de grotere vuurwerkshows is er een ontbrandingstoestemming nodig en is de aanvraagtermijn minimaal 14 weken.

Verder zijn er ook bepaalde veiligheidsafstanden die wij moeten hanteren voor het afsteken van vuurwerk. Wij komen altijd vrijblijvend de locatie bekijken waarna wij inschatten welk type vuurwerk het beste geschikt is voor de betreffende locatie. Wij kunnen op bijna elke locatie vuurwerk afsteken doordat wij gebruik maken van speciaal vuurwerk dat al op 5 meter afstand van het publiek ontstoken mag worden.

Mogelijk gelden in uw gemeente specifieke aanvullende regels voor het afsteken van vuurwerk. Dit staat in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Indien een evenementenvergunning vereist is voor uw evenement, dan dient u deze zelf aan te vragen. Vermeld hierbij altijd het voornemen tot het gebruik van vuurwerk om problemen in een later stadium te voorkomen.


Hieronder vind u een opsomming van de veiligheidsafstanden die in Nederland gehandhaafd moeten worden bij gebruik van de volgende soorten vuurwerk:

Vuurwerk Veiligheidsafstand
PSE Effecten Variabel vanaf 1 meter
Grondvuurwerk 15 meter
Cakeboxen tot 1″  40 meter
Cakeboxen tot 1″ fanshape 60 meter
Cakeboxen vanaf 1″  60 meter
Cakeboxen vanaf 1″ fanshape 90 meter
Shells tot 3″ 120 meter
Shells 3″ 165 meter
Shells 4″ 200 meter
Shells 5″ 230 meter
Shells 6″ 265 meter

Wilt u een vuurwerkshow organiseren of wenst u meer informatie?