Creatief

Creativiteit is voor ons een kernwaarde. Op alle vlakken kunt u van ons verwachten dat we denken in mogelijkheden en oplossingen. Mede door het ontwikkelen van ons eigen systeem “Pyrosolution” hebben we onze mogelijkheden aanzienlijk uitgebreid! Hierdoor kunnen we het niet alleen bedenken, maar ook uitvoeren!

Het vermogen ideeën om te zetten naar een uiteindelijk product is het geheim van ons succes.

Productkennis

Door jarenlange passie en ervaring zijn we als geen ander in staat om de beste, mooiste en meest passende producten toe te passen voor uw show. We zijn continu bezig met kwaliteit en door een groot netwerk aan leveranciers hebben we toegang tot de beste producten wereldwijd.

Productontwikkelingen

Pyrosolution

Pyrosolution is onze oplossing voor het creëren van unieke beelden op een efficiënte en accurate manier. Door middel van het ontwikkelen van onze eigen workflow zijn we in staat ingewikkelde set ups makkelijk uit te werken en hierdoor het maximale te halen uit onze software en producten voor de mooiste shows!

Floaters

Het huren van pontons is vaak een dure aangelegenheid. Hiervoor hebben we onze eigen oplossing ontwikkeld! Door het modulaire systeem zijn verschillende set ups mogelijk. Door de geringe afmetingen en gewicht kunnen we ze vrijwel overal met de hand te water laten. Hierdoor zijn we in staat volledig self supporting een vuurwerkshow vanaf het water te verzorgen!