Design & voorbereiding

Enkel een showdesign nodig? In onze studio beschikken wij over geavanceerde apparatuur

en 3D software om shows te ontwerpen en visualiseren.

Professioneel showdesign

Zodra de locatie bekend is en er technische tekeningen aanwezig zijn gaat onze designer met de tekenaar kijken naar de technische mogelijkheden van het vuurwerk design. Hierna wordt dit verder uitgewerkt en gaat de designer met het resultaat aan de slag om te programmeren. Hierdoor is een design van Fuego Fireworks ook altijd technisch haalbaar. Daarnaast houden we rekening met de wetgeving en bijbehorende veiligheidsafstanden op de locatie van het evenement.

Als het ontwerp is vastgesteld en goedgekeurd begint de programmeerfase. Hierbij zijn storytelling en thematisering leidend. We houden hierbij rekening met andere disciplines zodat we elkaar kunnen versterken in de show. Middels onze 3D software kunnen we het vuurwerk volledig visualiseren en vanuit verschillende hoeken bekijken. Hierdoor ontstaat er goed beeld van de geprogrammeerde show. Indien de show naar ieders tevredenheid is kunnen we deze exporteren naar ieder gangbaar schietsysteem wereldwijd.

Hebben we je overtuigd? We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek

Creativiteit, een persoonlijke benadering, professionaliteit en oog voor de omgeving en het milieu  zijn onze kernwaarden zonder hierbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Met ons team hebben we zeer diverse kwaliteiten en jarenlange ervaring samengebracht in 1 bedrijf!

  • Creatief
  • Persoonlijk
  • Professioneel
  • Milieu & Omgevingsbewust