Professioneel

“Meet the professionals” is voor ons niet zomaar een motto! We streven continu naar perfectie op alle vlakken. Zowel de interne als de externe processen worden regelmatig geëvalueerd en waar nodig geoptimaliseerd. Ons personeel is geschoold en ervaren waardoor we de professionaliteit tevens door kunnen voeren naar de werkvloer.

Fuego Fireworks

“Meet the professionals”

Veiligheid

Bij vuurwerk komt een hoop wet en regelgeving om de hoek kijken. Hierin zijn regels opgenomen voor de opslag, vervoer, opbouwen en afsteken van vuurwerk. Wij voldoen aan alle eisen om vuurwerk te mogen ontbranden en zullen de geldende regels altijd in acht nemen. Daarnaast hanteren we op locatie diverse interne protocollen om de veiligheid verder te verhogen.

Special FX vallen niet onder het vuurwerkbesluit. Aangezien de gevaarzetting van een aantal effecten overeenkomt met vuurwerk hanteren we hiervoor dezelfde interne protocollen om ook hier de veiligheid van het publiek en de omgeving te garanderen. Onze operators zijn altijd op de hoogte van de gevaarzetting van de effecten die ze bedienen.

Efficiëntie

Bij Fuego Fireworks zijn we continu bezig met het optimaliseren van processen. Dit komt onze efficiëntie en nauwkeurigheid ten goede!

Door het werken met de nieuwste software en onze ontwikkelde workflows zijn we in staat bij ieder project procesmatig te werken. Dit geeft veel duidelijkheid, zowel intern als bij onze klanten.

Pyrosolution is voor ons een gouden greep gebleken in het optimaliseren van de ontwerpfase en de uitvoering. Een groot aantal beperkingen zijn hiermee als sneeuw voor de zon verdwenen.

Door onze opslag in Aalsmeer kunnen we eventuele voorraadverschillen al in een vroeg stadium oplossen. Door het uitbreiden van de voorbereiding in Aalsmeer hebben we veel minder tijd (en mensen) nodig op locatie. Het brandstofverbruik is hiermee ook tot een minimum beperkt wat perfect aansluit bij ons fuECO beleid.

Branche verenigingen

VEN (Vereniging Evenementenvuurwerk Nederland)
Vuurwerkcheck
Stichting Trouwbranche Nederland