Ontzorgen

Fuego-Fireworks ontzorgd het gehele traject

Bij een vuurwerk show komt vaak een hoop kijken. Wij verzorgen het gehele traject van de vuurwerkvergunning, van technische tekeningen tot het opruimen na afloop zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Het afval nemen wij mee retour om het volgens ons eigen FuECO beleid verder af te voeren en te recyclen.

Termijnen

De termijn waarop wij een melding kunnen doen bij de provincie is 14 dagen. Hierbij mogen we gebruik maken van maximaal 200kg consumentenvuurwerk en maximaal 20kg vuurwerk voor korte publieksafstanden (PSE).

Indien we groot vuurwerk willen gebruiken of boven de eerder genoemde gewichten komen moeten we 14 weken van te voren een vergunningaanvraag indienen. De soorten vuurwerk en de gewichten zijn hierbij onbeperkt!

Hebben we je overtuigd? We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek

Creativiteit, een persoonlijke benadering, professionaliteit en oog voor de omgeving en het milieu  zijn onze kernwaarden zonder hierbij de veiligheid uit het oog te verliezen. Met ons team hebben we zeer diverse kwaliteiten en jarenlange ervaring samengebracht in 1 bedrijf!

  • Creatief
  • Persoonlijk
  • Professioneel
  • Milieu & Omgevingsbewust